7points - rozšíření balkonu

Reklama

Podlahy

Vyhledávání článků
Podlahy ze dřeva

Podlahy ze dřeva

vyšlo 22.12.2005

Trendem současného bydlení je návrat k přírodním materiálům, a tak svůj „come-back“ zažívají také dřevěné podlahy. Umělé materiály jsou i přes své výhody poněkud na ústupu. Co můžeme od dřevěné podlahy očekávat?

 
Pro a proti oblíbených laminátových podlah

Pro a proti oblíbených laminátových podlah

vyšlo 30.10.2005

Laminátové plovoucí podlahy jsou stále velmi oblíbené zejména pro svou snadnou pokládku, odolnost, jednoduchou údržbu a obvykle také nižší cenu ve srovnání s podlahou dřevěnou. Málokdo ovšem ví, že laminátové podlahy také šetří životní prostředí.

 
Výhody podlahového vytápění

Výhody podlahového vytápění

vyšlo 6.10.2005

Elektrické vytápění má většina z nás spojeno s velmi drahým provozem a podlahové vytápění zase se známkou luxusu. Elektrické podlahové vytápění musí nutně být nejnevýhodnějším způsobem topení. Není tomu tak.

 
Chladivá krása kamene II.

Chladivá krása kamene II.

vyšlo 28.9.2005

V minulém díle jsme se věnovali štípanému přírodnímu kameni, zejména pak pískovci, břidlici a kvarcitu. Následující řádky budeme věnovat mramoru, žule, tavenému čediči a dalším kamenům, jejichž vlastnosti oceníme nejen v exteriéru.

 
Chladivá krása kamene I.

Chladivá krása kamene I.

vyšlo 3.8.2005

Přírodní kámen je krásný materiál, který vydrží v podstatě navěky. Většinou se používá na vydláždění cestiček kolem domu, teras nebo na venkovní obklady domu. S kamenem se však setkáme také v interiérech, protože právě tam nejlépe oceníme jeho přednosti a vzhled.

 
Korková podlaha – investice do budoucna

Korková podlaha – investice do budoucna

vyšlo 18.7.2005

Pokud jste věrnými patrony a ochránci životního prostředí a tíhnete k přírodním materiálům i ve svém obydlí, pak jistě před linoleem nebo kobercem z umělých vláken dáte přednost podlaze dřevěné či korkové. A právě té korkové se dnes budeme věnovat.

 
Podlaha z PVC - minulost nebo módní trend

Podlaha z PVC - minulost nebo módní trend

vyšlo 25.6.2005

Podlahy z PVC zažívají v posledních letech malou renesanci. Mnozí je i tak stále odmítají, protože nesplňují jejich požadavky na estetický vzhled podlahy a dávají raději přednost dřevu nebo dlažbě. Ve specializovaných "podlahářských" prodejnách se setkáme s nejrůznějšími vzory, jakostmi i cenovými úrovněmi.

 
Dlažba ze dřeva

Dlažba ze dřeva

vyšlo 13.6.2005

Zahradu kolem domu nebo chaty lze pojmout různě. Jedni se snaží vytěžit z půdy maximum a věnují se pěstování zeleniny a ovoce, jiní dávají přednost zahradě okrasné. V obou případech najdeme v zahradě sít účelových i esteticky zdařilých chodníčků.

 
Kam a proč položit keramickou dlažbu

Kam a proč položit keramickou dlažbu

vyšlo 30.5.2005

Zatímco kdysi byl tradiční podlahovou krytinou obyčejný koberec, a to ve všech místnostech bytu, dnes se už od tohoto typu podlahy upouští, zejména pak v neobytných částech obydlí. Jednou z nejoblíbenějších krytin je už dlouhá léta keramická dlažba.

 
Vybíráme koberec

Vybíráme koberec

vyšlo 29.4.2005

Spousta lidí dnes dává přednost dlažbám, plovoucím podlahám nebo nezakrytým parketám. Své neoddiskutovatelné kouzlo i výhody však má stará dobrá klasika v podobě koberce. Jaké jsou jeho výhody a jak jej vybrat?

 
< 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Den Braven Duo flex

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ VYVÝŠENÉ ZÁHONY Z „TRAPLASTU“

Hlavní výhodou vyvýšených záhonů je právě jejich výška. Při sázení, okopávání, trhání plevele nebo sklizni se nemusíte ohýbat, dřepět nebo dokonce klečet, protože rostliny máte přímo pod rukama. Vyvýšený záhon v několika provedeních.

 

Terakotový pomalý hrnec JATA

Užijte si chutné a pomalé vaření v pomalém hrnci JATA JEOL2145. Jednoduše zvládnete zdravě připravit pokrm pro 5–6 osob. Je schopen přípravy jídla na nízkou i vysokou teplotu a zvládne i udržování teploty vařeného jídla.

 

Sprchové dveře do niky sleva až 10 %

Akce! Kvalitní sprchové dveře do niky za rozumnou cenu? Podívejte se na naši širokou nabídku sprchových dveří. Sprchové dveře i pro atypické stavební otvory od rozměru 65 cm - 153 cm. Rádi poradíme na tel.: 546 422 111

 

Zahradní jídelní set VIKING XL

Velmi žádaná zahradní jídelní sestava z kovu pro 6 osob. Sestavu tvoří zahradní jídelní stůl Viking XL a 6x zahradní židle Ramada černá.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Anhydritové a lité betonové podlahy

Provádíme lité betonové, anhydritové a cementové podlahy po celé ČR, včetně tepelné a kročejové izolace a podlahového topení - elektrického i teplovodního.

České vinylové podlahy

Fatra, a.s. je tradičním českým výrobcem vinylových podlahových krytin. Široký sortiment podlah doplňují podlahové lišty, schodišťové hrany či svařovací šňůry.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.