Montkov - zárubně a dveře

Reklama

Podlahy

Vyhledávání článků
Co vydrží umělý kámen?

Co vydrží umělý kámen?

vyšlo 5.11.2009

Umělý kámen v moderním interiéru i exteriéru získal své místo na výsluní zásluhou široké variability použití, tvarů i barev. Někteří výrobci dokonce tvrdí, že umělý kámen má delší životnost ve srovnání s přírodním. Je tvrzení pravdivé nebo jde jen o reklamní trik?

 
Nová podlaha - styl moderního bydlení

Nová podlaha - styl moderního bydlení

vyšlo 28.10.2009

Naše firma Podlahy Zeus s.r.o. si zakládá na vysoké kvalitě odvedené práce a profesionálním jednání. Zajišťuje jak dodání samotného materiálu, tak jejich odbornou montáž. V případě zájmu zpracuje i Vámi dodaný materiál (pochopitelně v závislosti na jeho kvalitě).

 
Podlahy oživíte s d-c-fix fóliemi – rychle a efektivně

Podlahy oživíte s d-c-fix fóliemi – rychle a efektivně

vyšlo 30.9.2009

Už jste objevili kouzlo samolepicí podlahové dlažby? Inspiraci a příklady, co dokážou udělat s vaším interiérem samolepicí fólie d-c-fix, jsme už pro vás připravili dříve. Tentokrát se zaměříme na možnosti proměn podlahových krytin, ať už se jedná o krytinu pěnovou nebo samolepicí dlaždice. A taky na další zajímavosti.

 
Nadčasová krása mozaiky

Nadčasová krása mozaiky

vyšlo 2.7.2009

Už ve staré Mezopotámii zdobily luxusní domy mozaiky z různobarevných přírodních kamínků vyskládané do geometrických tvarů nebo zvířecích motivů. Přestože historie mozaiky sahá více než pět tisíciletí do minulosti, stejně jako všechny přínosné objevy lidstva, stále vstupuje do dějin. Dnešní doba mozaice přeje a je velkým hitem pro interiér i exteriér.

 
Kvalitní péče o tvrdé podlahy

Kvalitní péče o tvrdé podlahy

vyšlo 1.5.2009

Klíčem k udržení atraktivního vzhledu tvrdé nejen dřevěné podlahy je pravidelný úklid. Nezáleží na tom, zda jde o sportovní halu, která vyžaduje pravidelnou údržbu, obchodní domy, nebo vaši dřevěnou podlahu u vás doma. Každodenní moderní čištění podlah je v současné době mnohem snazší a efektivnější než dříve.

 
Podlaha do technické místnosti

Podlaha do technické místnosti

vyšlo 2.1.2009

Často se vedou diskuse o tom, jaká podlaha je nejlepší do kuchyně, do obýváku či do koupelny. Na tato témata už bylo napsáno mnoho článků, ale jakou podlahu zvolit do technické místnosti?

 
I s laminátovou podlahou můžete doma čarovat

I s laminátovou podlahou můžete doma čarovat

vyšlo 15.11.2008

Při výběru podlahy nejde pouze o materiál, ale i o jeho barvu. Nevhodně zvolená barva podlahové krytiny totiž může zcela narušit celkový dojem v místnosti a naopak. A nejde přece jen o design, ale i o samotnou atmosféru pokoje…

 
Co je to vlastně „plovoucí podlaha“?

Co je to vlastně „plovoucí podlaha“?

vyšlo 26.10.2008

Když se řekne „plovoucí podlaha“, mnoho lidí si představí lesklou laminátovou podlahu z hypermarketu. Takovou, jaké před pár lety zaplavily trh. Ovšem výše uvedený výraz ve skutečnosti neimplikuje žádný konkrétní materiál nebo povrch.

 
Kamenné obložení a dlažby v interiéru

Kamenné obložení a dlažby v interiéru

vyšlo 25.10.2008

Doba kamenná je sice už dávno za námi, ale kameny stále vzbuzují v lidech mnoho pocitů. Spojujeme si je třeba s trvanlivostí, věčností a nesmírnými silami přírody, které byly u jejich vzniku, nemluvě o víře lidí v jejich magickou či léčivou moc. Kámen jako materiál je vyjádřením solidnosti a stálosti.

 
Jakou zvolit podlahu do obývacího pokoje?

Jakou zvolit podlahu do obývacího pokoje?

vyšlo 11.10.2008

Dnešní sortiment stavebních materiálů je tak široký, že bývá mnohdy problém si vybrat. Například při zařizování obývacího pokoje budeme postaveni před problém, co dát na podlahu.

 
Obklady z plastů? A v interiéru?

Obklady z plastů? A v interiéru?

vyšlo 9.9.2008

Žijeme v „době plastové“, plasty se už dostaly téměř všude a často nahradily klasické přírodní materiály – dřevo, kámen. Plasty se objevují také jako obkladový materiál, a to v exteriérech i interiérech.

 
Mozaikové dřevěné podlahy

Mozaikové dřevěné podlahy

vyšlo 30.7.2008

Když nepočítáme podlahu z hlíny nebo kamení, byla dřevěná podlaha jednou z prvních, jakou lidé začali ve svých příbytcích používat. Za tu dobu prošla mnoha proměnami, ale ani dnes neztrácí na popularitě. Dřevo se opět vrací a dá se říci, že ještě silnější, než dřív.

 
Podlahy do garaží

Podlahy do garaží

vyšlo 18.7.2008

Podlahám v domácnosti je všeobecně věnována vysoká pozornost, motoristé však vědí, že neméně důležitá je i kvalitní podlaha pro jejich miláčka zaparkovaného v garáži, která musí být dostatečně pevná a odolná, aby vysokou zátěž provozu vydržela.

 
Jak správně pokládat koberce

Jak správně pokládat koberce

vyšlo 22.6.2008

Nový koberec je hezká věc, ale aby investice a vaše radost nepřišly vniveč, je nutné jej dobře položit. Případné chyby se později napravují jen těžko. Nechcete-li tedy dopadnout jak Pat a Mat, je vhodné řídit se několika zásadami.

 
Není lino jako lino

Není lino jako lino

vyšlo 8.6.2008

Takzvané „lino“ je v českých bytech už klasikou. Rozšířilo se v éře panelových domů a jeho obliba, zdá se, přetrvává. Ale už samotný název je scestný. To, co běžně označujeme jako „lino“, bývá v naprosté většině případů podlahovina z měkčeného PVC.

 
Jakou zvolit podlahu na terasu?

Jakou zvolit podlahu na terasu?

vyšlo 19.5.2008

Při stavbě nebo rekonstrukci terasy musí zákonitě dojít na otázku – z čeho udělat podlahu? Pravděpodobně nejrozšířenější na terasách v našich krajích je dlažba. Dá se to pochopit, existuje široký výběr různých druhů, velikostí a vzorů, jde o materiál odolný a oblíbený. Pokládání dlažby na terasu však má své záludnosti.

 
Druhy koberců a jejich využití v domácnosti

Druhy koberců a jejich využití v domácnosti

vyšlo 30.4.2008

Koberce patří k oblíbeným podkladovým materiálům. Dodávají našim domovům pocit pohody a tepla, neméně důležitá je však i jejich izolační funkce. Můžeme je dělit z různých hledisek, přičemž to nejzákladnější členění vychází z techniky jejich výroby.

 
< 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >
Den Braven Vesmírná

Reklama

Náš tip

Vertikutátor STIHL RLE 240

Oblíbený vertikutátor od firmy STIHL máme nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE TOTAL

Hlavní devizou MAMUT GLUE Total je konečná pevnost 50 kg/cm2. Nejvíc se tedy hodí na místa, kde potřebujete pružný spoj s maximální pevností.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

DLAŽDICE, KTERÁ HÝČKÁ VAŠI TERASU

Užijte si pohodové dny na vaší terase s rodinou a přáteli. K dokonalé atmosféře přispěje Semmelrock dlaždice CARATsantino s jemnou povrchovou úpravou, která je velmi příjemná při chůzi naboso.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Anhydritové a lité betonové podlahy

Provádíme lité betonové, anhydritové a cementové podlahy po celé ČR, včetně tepelné a kročejové izolace a podlahového topení - elektrického i teplovodního.

České vinylové podlahy

Fatra, a.s. je tradičním českým výrobcem vinylových podlahových krytin. Široký sortiment podlah doplňují podlahové lišty, schodišťové hrany či svařovací šňůry.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.