Montkov - zárubně a dveře 2

Reklama

Podlahy

Vyhledávání článků
Toužíte po originální, přírodní a odolné podlaze? Vsaďte na dřevěné parkety

Toužíte po originální, přírodní a odolné podlaze? Vsaďte na dřevěné parkety

vyšlo 25.6.2013

Kdo hledá stylovou podlahu, která je odolná a vydrží dlouhá léta, měl by vsadit na tradiční přírodní materiál – dřevo. Jedinečný pocit pohody, tepla a harmonie a vnesou do vašeho domova dřevěné parkety. Vypadají přirozeně v každém interiéru a nikdy nevyjdou z módy. Vybírat je možné z rozmanitých barev, druhů dřeva i způsobů pokládání.

 
Podlahová chemie Bona od ZAHRADNÍK PARKET spol. s r.o.

Podlahová chemie Bona od ZAHRADNÍK PARKET spol. s r.o.

vyšlo 20.6.2013

Aby byla podlaha pořád stejně krásná jako v době, kdy jsme ji pořizovali, musíme jí věnovat určitou péči. Komplexní sortiment kvalitních výrobků, které budou pečovat o jakýkoliv druh dřevěné podlahy v interiéru i exteriéru, nabízí švédská firma Bona. S podlahovou chemií Bona dosáhnete skvělých výsledků, podlaha bude opět krásná, snadno udržovatelná a trvanlivá.

 
Co udělat s PVC podlahou po povodni?

Co udělat s PVC podlahou po povodni?

vyšlo 13.6.2013

Postihla vás velká voda a řešíte, co dělat s PVC podlahovinami zasaženými povodní? Záleží na tom, na jak dlouho se daná podlaha pod vodou ocitla. Pokud šlo jen o krátkodobý kontakt, neměl by být až takový problém, dát PVC podlahy zase do původního stavu. Ale jestliže došlo k dlouhodobému zaplavení, jsou pravděpodobně nevratně poškozeny.

 
Dřevěné podlahy – hlavní výhody a výběr dřevin

Dřevěné podlahy – hlavní výhody a výběr dřevin

vyšlo 11.6.2013

Důvodů, proč se rozhodnout pro dřevěnou podlahu je hned několik. Nejenže hezky vypadají, ale mají také skvělé vlastnosti – především výbornou izolaci a nadčasovost. Také mezi dřevěnými podlahami existují velké rozdíly a je z čeho vybírat – klasické parkety, plovoucí podlaha, mozaika nebo kantka? Důležité je také zvolit správnou tuzemskou nebo exotickou dřevinu a vybírat nejen podle vzhledu a barvy dřeva.

 
Položte si vinylovou podlahu sami

Položte si vinylovou podlahu sami

vyšlo 30.5.2013

Jste domácí kutil a rádi si děláte věci svépomocí? Hledáte takovou podlahu, kterou byste si mohli položit sami, a zároveň by splňovala veškeré vaše požadavky? Libí se vám svými vlastnostmi vinylové podlahy, ale nechcete zbytečně utrácet za jejich pokládku a lepení? Pak se poohlídněte po české plovoucí vinylové podlaze FatraClick.

 
Uklízet vinylové podlahy je hračka

Uklízet vinylové podlahy je hračka

vyšlo 23.5.2013

Při výběru podlahy je potřeba myslet nejen na její vzhled, životnost a cenu, ale je důležité vzít v potaz také nároky na údržbu. Komu by se chtělo několikrát denně zametat či stále vysávat koberec?

 
1900 – nejoblíbenější série španělských obkladů a dlažeb hlásí přírůstky do rodiny

1900 – nejoblíbenější série španělských obkladů a dlažeb hlásí přírůstky do rodiny

vyšlo 20.5.2013

Secese zase hýbe interiérovými trendy. Pod taktovkou společnosti Los Kachlos vzešla z dílen španělských designérů okouzlující kolekce se secesními vzory. Obklady a dlaždice se hodí do koupelen i obytných místností a zaujmou zejména svým rustikálním vzhledem s moderní tváří.

 
Jaké podloží potřebuje zámková dlažba?

Jaké podloží potřebuje zámková dlažba?

vyšlo 3.5.2013

Při rozhodování o vhodnosti zámkové dlažby je třeba zvážit určitá kritéria. Tím nejdůležitějším je plánované provozní zatížení dlažby a také její estetické začlenění. Jaký tedy zvolit postup při přípravě podkladu pro dlažbu a jaké potřebuje zámková dlažba podloží? To nám prozradí odborníci ze společnost DITON.

 
Nové trendy v betonové dlažbě - vedou obdelníky a velké formáty

Nové trendy v betonové dlažbě - vedou obdelníky a velké formáty

vyšlo 16.4.2013

Kdo se chce i v oblasti zahradní architektury držet moderních trendů, měl by vsadit na velkoformátovou dlažbu a dlouhé linie. Nechejte se inspirovat novinkami z řady betonové dlažby od tradičního českého výrobce společnosti CS-BETON.

 
CSB-CLEAN PROTECT - ochrana dlažby bez impregnace

CSB-CLEAN PROTECT - ochrana dlažby bez impregnace

vyšlo 3.4.2013

Firma CS-BETON, přední výrobce betonových prvků v České republice, představila naprosto revoluční typ dlažby, který vyniká speciální ochranou CSB-CLEAN PROTECT. Díky nové technologii výroby není zapotřebí podlahu opatřovat žádnou impregnací ani lakem a přesto je dokonale odolná a její údržba více než snadná.

 
Navrhněte si podlahu do bytu ve virtuálním showroomu

Navrhněte si podlahu do bytu ve virtuálním showroomu

vyšlo 27.3.2013

Nejste si jisti, jaký vzor podlahy dát do vašeho bytu? Bojíte se, jak bude vybraná podlaha vypadat s vaším stávajícím vybavením bytu, a nevíte, jak ji sladit s barevností stěn a nábytku? Zkuste si podlahu nanečisto položit ve virtuálním showroomu a v klidu domova se rozhodněte.

 
Betonová dlažba: moderní a elegantní řešení pro každého

Betonová dlažba: moderní a elegantní řešení pro každého

vyšlo 26.3.2013

Dnešní moderní trendy v oblasti zahradní architektury jasně ukazují na využití inteligentních a ekonomických řešení s vysokou užitnou hodnotou. V současnosti se při plánování zahrad a obecních ploch uplatňují především materiály s různými velikostmi a barevnými odstíny, což nemalou měrou přispívá ke skvělému výslednému efektu elegantní rozmanitosti.

 
Komplexní ochrana dlažby proti jejímu poškození

Komplexní ochrana dlažby proti jejímu poškození

vyšlo 18.3.2013

Tradiční český výrobce CS-Beton, jehož zaměřením je především výroba betonové, velkoplošné a vegetační dlažby, dále pak obrubníků, odvodňovacích systémů, palisád, schodů a dalších doplňků pro zahradu a dům, přichází s naprosto revolučním typem dlažby, jež disponuje speciální ochranou.

 
Zahradník Parket – venkovní terasa megawood®

Zahradník Parket – venkovní terasa megawood®

vyšlo 12.3.2013

Našli jste zalíbení v dřevěných terasách, ale obáváte se jejich krátké životnosti, náročné údržby a také jistého nebezpečí v podobě dřevěných třísek? S venkovní terasou megawood® můžete tyto obavy hodit za hlavu. Tento materiál vyniká jedinečnými vlastnostmi, snoubí se v něm krása dřeva, dokonalý uživatelský komfort a kvalita moderních technologií.

 
Jak vybírat obklady a dlažbu

Jak vybírat obklady a dlažbu

vyšlo 28.2.2013

Pokud už jste někdy vybírali obklady a dlažby, ať už do koupelny, předsíně či na terasu, nemusíme Vám jistě připomínat, jak obtížné je správně se rozhodnout, aby vybraný produkt splňoval Vaše estetické požadavky i jakostní standardy.

 
Dlažba do koupelny z přírodního kamene

Dlažba do koupelny z přírodního kamene

vyšlo 20.2.2013

Nebylo by hezké, kdybyste ve vaší koupelně vyměnili již okoukané a mnohdy také nemoderní keramické dlažby, které má snad každý, za něco mnohem originálnějšího? Co říkáte na dlažbu z přírodního kamene? Tento materiál je nenáročný na údržbu, skvěle vypadá a nepůsobí vůbec chladně, jak by se na první pohled mohlo zdát.

 
Česká plovoucí vinylová podlaha v nových vzorech

Česká plovoucí vinylová podlaha v nových vzorech

vyšlo 11.1.2013

Na podzim loňského roku byla na trh vinylových podlahových krytin uvedena nová kolekce české značky FatraClick. Nové vzory odpovídají nejnovějším trendům bytového designu a jejich vlastnosti splňují náročné požadavky na podlahové krytiny. Vzory byly inspirovány dřevinami z celého světa i imitacemi kamene.

 
< 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >
Den Braven Nivelační hmoty

Reklama

Náš tip

Aku minipila GTA 26

Šikovný pomocník i na vaši zahradu nyní v akci. Dvořák sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE HIGH TACK

Využijete ho všude tam, kde potřebujete něco rychle přilepit a nemůžete předmět z jakýchkoliv důvodů zatížit, než lepidlo vytvrdne. Lepidlo MAMUT GLUE High Tack nahrazuje hřebíky, šrouby a nýty.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

BAREVNÉ TRENDY VE VENKOVNÍCH DLAŽBÁCH

Letošní barevné tóny jsou inspirovány návratem k přírodě. Barvy, jako např. lávově šedá melírovaná nebo grafitovorezavá vytvoří z Vaší terasy jedinečné místo k posezení a relaxaci.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Anhydritové a lité betonové podlahy

Provádíme lité betonové, anhydritové a cementové podlahy po celé ČR, včetně tepelné a kročejové izolace a podlahového topení - elektrického i teplovodního.

České vinylové podlahy

Fatra, a.s. je tradičním českým výrobcem vinylových podlahových krytin. Široký sortiment podlah doplňují podlahové lišty, schodišťové hrany či svařovací šňůry.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.