Montkov - zárubně a dveře 2

Reklama

Podlahy

Vyhledávání článků
Vinylová podlaha pro moderní bydlení

Vinylová podlaha pro moderní bydlení

vyšlo 21.5.2012

Hledáte podlahu, která by byla časově nenáročná na údržbu? Chcete, aby váš byt či dům působil moderně a útulně, ale ještě jste nenašli tu správnou podlahu pro vás?

 
Laminátová podlaha v kuchyni

Laminátová podlaha v kuchyni

vyšlo 16.5.2012

Uvažovali jste o pokládce laminátové podlahy do vaší kuchyně, ale slyšeli jste, že tento typ podlah nevyniká zrovna vysokou odolností proti vlhkosti, poškrábání a skvrnám? Nenechte se těmito informacemi odradit, kvalita moderních laminátových podlah je jedinečná. Laminát vyniká mnoha skvělými vlastnostmi a je materiálem hodícím se do všech interiérů.

 
Jaké dlažby a obklady by kupovali samotní pokladači?

Jaké dlažby a obklady by kupovali samotní pokladači?

vyšlo 4.5.2012

Nejnovější trendy v oblasti obkladů a dlažeb hovoří jasně: „Méně je více“. Vše se obrací ke střídmosti, decentnosti a vše vzniká jen jakoby náhodou. Tento přístup platí i pro současné moderní obklady a dlažby.

 
Jak se starat o povrchy zahradních cest a chodníků

Jak se starat o povrchy zahradních cest a chodníků

vyšlo 3.5.2012

Aby naše čerstvě položená dlažba vypadala i po nějaké době užívání stále jako nová, je třeba o ni náležitě pečovat. Působením přírodních vlivů a také vlivem znečištění postupně ztrácí na kráse. Co je tedy potřeba udělat proto, aby povrch cesty kolem domu, chodníku na zahradě nebo terasy, byl stále atraktivní a byla radost na něj pohledět?

 
Ultratenké dlaždice – novinka pro Vaše koupelny, kuchyně...

Ultratenké dlaždice – novinka pro Vaše koupelny, kuchyně...

vyšlo 28.3.2012

Na našem trhu se objevila horká novinka – supertenké obklady a dlažby o tlouštce 3-4 mm. M.B.KERAMIKA, jako jeden z prvních prodejců, má tento nejnovější druh odolné a přitom lehké dlaždice ve své nabídce, a na základě vlastní zkušenosti vám ho může představit. Několik dodavatelů firmy M.B.KERAMIKA zařadilo do svého sortimentu řadu materiálů v této tloušťce, někteří nabízí dokonce celý sortiment ve variantě silné i tenké dlaždice.

 
Trendy v laminátových a dřevěných podlahách

Trendy v laminátových a dřevěných podlahách

vyšlo 20.3.2012

Nejen oblékání, ale také vybavení interiéru podléhá určitým trendům. Dosavadní barvy jsou nahrazovány jinými, mění se styly i design. Výběr moderní podlahy je však složitější než nákup oděvů, protože jde o vybavení, které nám bude sloužit po mnoho let. Musíme vybírat takovou podlahu, která bude působit nadčasově a zároveň bude ladit se vzhledem a stylem místnosti.

 
Pusťte se do rekonstrukce koupelny

Pusťte se do rekonstrukce koupelny

vyšlo 14.3.2012

Koupelna je velmi frekventovanou místností v domě nebo bytě. Ráno se v ní ještě probíráme ze spánku a snažíme se nastartovat do nového dne, večer nám slouží pro relaxaci a splachujeme v ní ze sebe každodenní starosti. V koupelně se vystřídá postupně celá rodina a tak se není čemu divit, že se oproti jiným pokojům rychleji opotřebovává a potřebuje častější údržbu.

 
Cemix Spárovací hmota BIOFLEX získala Bronzovou cenu

Cemix Spárovací hmota BIOFLEX získala Bronzovou cenu

vyšlo 7.3.2012

Další výrobek společnosti LB Cemix získal ocenění v prestižní soutěži pořádané Českou stavební akademií. Tímto výrobkem je Cemix Spárovací hmota BIOFLEX, která získala Bronzovou cenu v soutěži Stavební výrobek - technologie roku 2011.

 
Jak nakupovat obklady a dlažby?

Jak nakupovat obklady a dlažby?

vyšlo 1.3.2012

Obliba keramických obkladů a dlažby každým rokem stoupá. Dnes už nejsou k vidění jen ve veřejných prostorách, ale stále častěji se s nimi setkáváme v domech a bytech, a to nejen v koupelnách. S jejich nákupem však většina z nás nemá přílišné zkušenosti, proto je dobré vědět, na co si při výběru dát pozor a čemu věnovat pozornost. Vždyť jde o vybavení, které bude našemu interiéru sloužit po mnoho let.

 
CSB - NATURBLOK - k nerozeznání od přírodního kamene

CSB - NATURBLOK - k nerozeznání od přírodního kamene

vyšlo 29.2.2012

Firma CS-BETON s. r. o., jeden z největších výrobců betonových prvků v České republice, přišla na trh s jedinečným stavebním systémem CSB – NATURBLOK. Svým vzhledem připomíná přírodní kámen, což mu dodává vysokou estetickou hodnotu, a zároveň šetří náklady, které by byly jinak vynaloženy na náročné kamenické práce.

 
Hornat podlahy – kvalita na jedničku

Hornat podlahy – kvalita na jedničku

vyšlo 3.1.2012

Jestliže se vám zdá, že by vaše podlaha zasloužila trošku omladit, nebo jste dokonce rozhodnutí ji nahradit úplně novou podlahou, obraťte se na firmu Hornat podlahy, která je jedničkou ve svém oboru. Může se pochlubit nejen dlouholetou praxí v podlahářství, ale především spoustou spokojených zákazníků.

 
Betonové výrobky a dlažba DITON

Betonové výrobky a dlažba DITON

vyšlo 20.12.2011

Pokud hledáte spolehlivého výrobce a dodavatele betonových produktů venkovní architektury, obraťte se na společnost DITON s. r. o. Nejenže nabízí velmi kvalitní výrobky za příznivé ceny, ale také poskytuje špičkový zákaznický servis. Firma se navíc již po druhé stala nositelem významného a prestižního titulu „Nejlepší výrobce stavebnin“.

 
Oživte pokoj novým kobercem

Oživte pokoj novým kobercem

vyšlo 30.9.2011

Máte pocit, že vašemu bytu chybí šmrnc? Už vás nudí koukat se stále na stejné barvy a říkáte si, že by to chtělo nějakou změnu? Co takhle vyměnit koberec? Možná byste se divili, jak velký vliv má změna podlahové krytiny na celou místnost. Taková proměna vás nevyjde nijak draho a navíc nebudete potřebovat pomoc profesionála, vše zvládnete hravě sami a bez větších příprav.

 
Nebojte se obkládání koupelny

Nebojte se obkládání koupelny

vyšlo 27.9.2011

Články o obkládání a dláždění často doprovází doporučení, abyste tuhle náročnou práci raději přenechali odborníkům. Pro zručného kutila je však obkládání tou správnou výzvou. Při obkládání svépomocí ušetříte zhruba dvě stě až tři sta korun za metr čtvereční, nemusíte se přizpůsobovat termínu řemeslníka a výsledek práce vás bezpochyby zaplaví pocitem uspokojení i v případě, že za sebou zanecháte sem tam nějakou nerovnost a nepřesnost.

 
Podlahové krytiny pro pohodlné učení našich dětí

Podlahové krytiny pro pohodlné učení našich dětí

vyšlo 30.8.2011

Zanedlouho se na plné obrátky rozjede nový školní rok, ve kterém na školáky čeká spousta učení. Ať už máte doma prvňáčka nebo odrostlejšího teenagera, oba potřebují mít pohodlné místo na učení. Základem je vhodná podlahová krytina, díky které mohou být školní povinnosti alespoň o trochu příjemnější. Vybírat můžete ze spousty plovoucích podlah či koberců.

 
Venkovní betonová dlažba

Venkovní betonová dlažba

vyšlo 11.8.2011

Venkovní dlažba je jednou z prvních věcí, která člověka upoutá při vstupu na pozemek. Je jakousi vizitkou majitele domu a prozradí nám, jak dobře se o okolí domu stará. Do exteriéru se velmi dobře hodí betonová dlažba, která v pohodě snáší nepříznivé klimatické vlivy a má i dobrou únosnost. Z toho důvodu je možné ji použít i do míst, kde je vyžadována vyšší odolnost proti tlaku a zátěži.

 
Podlaha kolem bazénu – jaké materiály zvolit?

Podlaha kolem bazénu – jaké materiály zvolit?

vyšlo 18.7.2011

Venkovní bazén je velmi oblíbenou součástí dnes již téměř každé zahrady. Avšak nejen on sám ale i jeho bezprostřední okolí dotvářejí celkový dojem z daného exteriéru a také to, jak rádi a jak často budeme bazén využívat. Je proto dobré věnovat dostatečnou pozornost zejména podlaze, která jej obklopuje. Jaký materiál je nejvhodnější z hlediska bezpečnosti, údržby i jeho dlouhé živostnosti?

 
< 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >
Den Braven Nivelační hmoty

Reklama

Náš tip

Křovinořez STIHL FS 120

Oblíbený křovinořez STIHL FS 120 nyní se slevou 1 700 Kč.

 

MAMUT GLUE TOTAL

Hlavní devizou MAMUT GLUE Total je konečná pevnost 50 kg/cm2. Nejvíc se tedy hodí na místa, kde potřebujete pružný spoj s maximální pevností.

 

Umělé zelené stěny

Zelené stěny či vertikální zahrady jsou moderním designovým prvkem a současně i dokonalým řešením pro úsporu místa a vytvoření příjemného prostředí.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ SÍTĚ PROTI HMYZU

Ochrana proti hmyzu i do obloukových a šikmých oken.

 

DLAŽBA, KTERÁ OKOUZLÍ VAŠI ZAHRADU

S jarem přichází touha trávit více času na terase a zahradě. Nechte se inspirovat krásnou dlažbou, dlaždicemi, ploty a prvky zahradní architektury Semmelrock a splňte si sen o krásné zahradě.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Anhydritové a lité betonové podlahy

Provádíme lité betonové, anhydritové a cementové podlahy po celé ČR, včetně tepelné a kročejové izolace a podlahového topení - elektrického i teplovodního.

České vinylové podlahy

Fatra, a.s. je tradičním českým výrobcem vinylových podlahových krytin. Široký sortiment podlah doplňují podlahové lišty, schodišťové hrany či svařovací šňůry.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.