Montkov - zárubně a dveře 2

Reklama

Podlahy

Vyhledávání článků
Samolepící vinylová podlaha

Samolepící vinylová podlaha

vyšlo 11.7.2011

Přemýšlíte právě o změně podlahy a nevíte, jakou vybrat? Nechce se vám volat odborníky a zároveň si na víc, než na položení koberce netroufnete? Vyzkoušejte samolepící vinylovou podlahu, která je velmi oblíbenou novinkou na trhu, o níž je stále větší zájem.

 
Vhodná podlahová krytina do ložnice

Vhodná podlahová krytina do ložnice

vyšlo 21.6.2011

Ložnice je místem, kde po náročném dni odpočíváme, kde regenerujeme a čerpáme zpět ztracené síly, ba co víc, je místem, kde trávíme třetinu svého života tolik potřebným spánkem. A aby byl spánek opravdu kvalitní, je nutné vybírat skutečně pečlivě celé zařízení ložnice. A kde jinde začít, než od podlahy?

 
Koupelny…  Co jim sluší nejvíc?

Koupelny… Co jim sluší nejvíc?

vyšlo 8.5.2011

Podobně jako naše šatníky, ovlivňují módní trendy i vybavení domů, koupelny nevyjímaje. Zatímco dříve jsme kolem umyvadla lepili světle modré kachličky, dnes máme na výběr daleko širší spektrum barev, tvarů i materiálů.

 
Keramická dlažba a obklady v novém trendy kabátě

Keramická dlažba a obklady v novém trendy kabátě

vyšlo 3.5.2011

Chystáte se na rekonstrukci bytu, nebo právě zařizujete úplně nový dům? Přemýšlíte, jakou vybrat podlahovou krytinu a koberec ani plovoucí podlaha či linoleum pro vás není zrovna to pravé ořechové? Pak vyzkoušejte keramickou dlažbu. A co obklady? Už máte vybráno?

 
Trendy v  kobercích a bytovém textilu v roce 2011

Trendy v kobercích a bytovém textilu v roce 2011

vyšlo 31.3.2011

Stejně tak jako v módě, tak i ve výzdobě interiéru je možné každý rok pozorovat určité trendy a inovace. Rok 2011 bude podle předních designérů ve znamení přírody, a to nejen ve vzorech bytového textilu a koberců, ale také v použitých materiálech. Aby bylo souznění s přírodou úplné, výroba interiérových doplňků je maximálně ohleduplná k životnímu prostředí.

 
Co ještě nevíte o laminátových podlahách?

Co ještě nevíte o laminátových podlahách?

vyšlo 3.3.2011

Laminátové podlahy jsou dnes jedněmi z nejoblíbenějších druhů podlahových krytin, se kterými se setkáme na českém trhu. Snoubí se v nich totiž moderní technologie s výbornými užitnými vlastnostmi. Tento moderní podlahový materiál má spoustu výhod a navíc je od dřeva téměř k nerozeznání.

 
Dubová podlaha tvoří základ originálního interiéru

Dubová podlaha tvoří základ originálního interiéru

vyšlo 15.12.2010

Masivní podlahové palubky z dubu patří k nejtrvanlivějším podlahovým krytinám vůbec. Dub je jedním z nejvyužívanějších dřev v Evropě a zahrnuje více druhů. Dubové dřevo si získává oblibu svou dlouhou životností a luxusním vzhledem. Nenapodobitelná struktura dřeva dubových palubek dodá interiérům vašich domovů jedinečnou podobu exkluzivity.

 
Dřevěné podlahy s nádechem exotiky

Dřevěné podlahy s nádechem exotiky

vyšlo 3.11.2010

Masivní dřevěné podlahy z exotických dřevin jsou zajímavou variantou, která se vyznačuje nezaměnitelným vzhledem. Dřevo pocházející z cizokrajných stromů vnáší do interiérů atmosféru jedinečnosti a exkluzivity. Navíc se většina exotických dřevin vyznačuje vysokou odolností, tvrdostí a dlouhou životností.

 
Dřevěné podlahy z tuzemských dřevin

Dřevěné podlahy z tuzemských dřevin

vyšlo 5.10.2010

Podlahy z pravého dřeva trvale představují nejvyšší komfort bydlení. Vyzařuje z nich teplo a přispívají k útulnosti obytného prostoru. Dřevěné podlahy se opět derou do popředí zájmu, protože patří k jedněm z nejpraktičtějších a zároveň nejkrásnějších podlah. Podlahy ze dřeva najdeme nejen v domácnostech, ale také v reprezentativních prostorách.

 
Stále moderní peršan

Stále moderní peršan

vyšlo 4.9.2010

Je opravdu málo interiérových doplňků, kusů nábytků či jiných prvků, které by nepodléhaly módním vlivům. Jedním z těch, kteří se mohou pochlubit nálepkou interiérových „evergreenů“ je perský koberec.

 
Renovace podlahy - jak na to?

Renovace podlahy - jak na to?

vyšlo 26.8.2010

Podlahy a podlahové krytiny jsou nedílnou součástí našich domovů a péče o ně není vždy zrovna jednoduchá. Patříte-li mezi ty, kteří právě zvažují koupi nových podlah, spíše než rekonstrukci těch stávajících, ještě zadržte. Téměř každou krytinu totiž můžete s úspěchem zrenovovat tak, že vypadá jako nová. A jak na to?

 
Vše pro vaši podlahu – jaká je ta nejlepší?

Vše pro vaši podlahu – jaká je ta nejlepší?

vyšlo 19.8.2010

Současný trh s podlahovými krytinami je bohatý. Při rozhodování, jaký typ podlahy zvolit do interiéru vašeho domova, byste měli brát v úvahu nejen svůj osobní pocit, ale také zajít pro radu k profesionálům jako je kupříkladu rodinná firma Zahradník Parket, která splňuje i ty nejpřísnější kritéria pro zhotovení různých druhů podlah.

 
Jak uklízí robotické vysavače?

Jak uklízí robotické vysavače?

vyšlo 13.7.2010

Trend robotických vysavačů dorazil i k nám. Nová technologie nabízí bezpracný úklid podlahy a robotické vysavače získávají stále více popularity. Nastal čas, přiblížit si robotické vysavače blíže a podívat se, co nám mohou nabídnout.

 
Snadná a rychlá pokládka dlažby

Snadná a rychlá pokládka dlažby

vyšlo 4.6.2010

Plánujete novou venkovní dlažbu? Máme pro vás dobrý tip, jak na to snadno, rychle a levně. Terče pod dlažbu. Pokládací terče pod dlažbu slouží pro snadnou a rychlou pokládku plošné dlažby na zaizolované střešní konstrukce, terasy, balkóny a lodžie, za účelem jejich dalšího provozního využití.

 
Na obklady a dlažby s pořádným lepidlem a spárovací hmotou

Na obklady a dlažby s pořádným lepidlem a spárovací hmotou

vyšlo 2.4.2010

Také jste si všimli, že i ty nejkrásnější obklady a dlažby ztrácí svůj půvab, když špatně drží, odpadávají nebo jejich spáry jsou fádně šedé? První co vás napadne, je, že si je majitel položil sám, ale i „mistr tesař“ se může utnout. Dlouholeté zkušenosti společnosti LB Cemix, s.r.o. ukázaly, že v 85% případů je na vině špatně zvolená kombinace keramiky, lepidla a spárovací hmoty.

 
Venkovní dřevěná dlažba

Venkovní dřevěná dlažba

vyšlo 13.2.2010

Dřevo na zahradu bezpochyby patří. Působí teplým a přirozeným dojmem a se zelení tvoří oku lahodící kontrast. Avšak velmi často je nahrazováno jinými materiály, jako je beton či kámen.

 
Venkovní obklady a umělý kámen

Venkovní obklady a umělý kámen

vyšlo 11.2.2010

Hledáte tu nejvhodnější barvu na fasádu vašeho domu, ale stále se nemůžete rozhodnout, která bude ta pravá? Nezaujal vás ani jeden z nabízených odstínů? Pak možná pro vás bude zajímavým řešením umělý kámen.

 
< 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >
Den Braven Lepidla podlahy

Reklama

Náš tip

Aku minipila GTA 26

Šikovný pomocník i na vaši zahradu nyní v akci. Dvořák sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE HIGH TACK

Využijete ho všude tam, kde potřebujete něco rychle přilepit a nemůžete předmět z jakýchkoliv důvodů zatížit, než lepidlo vytvrdne. Lepidlo MAMUT GLUE High Tack nahrazuje hřebíky, šrouby a nýty.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

DLAŽBA, KTERÁ OKOUZLÍ VAŠI ZAHRADU

S jarem přichází touha trávit více času na terase a zahradě. Nechte se inspirovat krásnou dlažbou, dlaždicemi, ploty a prvky zahradní architektury Semmelrock a splňte si sen o krásné zahradě.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Anhydritové a lité betonové podlahy

Provádíme lité betonové, anhydritové a cementové podlahy po celé ČR, včetně tepelné a kročejové izolace a podlahového topení - elektrického i teplovodního.

České vinylové podlahy

Fatra, a.s. je tradičním českým výrobcem vinylových podlahových krytin. Široký sortiment podlah doplňují podlahové lišty, schodišťové hrany či svařovací šňůry.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.