7points - rozšíření balkonu

Reklama

Podlahy

Vyhledávání článků
Jak správně pečovat o dřevěnou podlahu

Jak správně pečovat o dřevěnou podlahu

vyšlo 17.3.2007

Také jste se právě stali pyšnými majiteli nové dřevěné podlahy, která svým přirozeným vzhledem dodává vašemu domovu pocit útulnosti? Pak vězte, že budete-li jí věnovat náležitou péči, budou se s ní moci chlubit vaši potomci po několik generací. Zde je pár tipů, jak na to.

 
Fyzikálně-mechanické vlastnosti dlažby

Fyzikálně-mechanické vlastnosti dlažby

vyšlo 14.2.2007

Dnes na trhu najdete širokou nabídku dlaždic za dostupné ceny. Každá dlaždice je jiná, hodí se do jiného prostředí, pro jiné použití, a proto je nelze vybírat náhodně. V úvahu musíte vzít především jejich fyzikálně-mechanické vlastnosti.

 
Podlahy z exotických dřevin

Podlahy z exotických dřevin

vyšlo 22.1.2007

Podlaha je v interiéru velmi výrazným prvkem. Kromě estetického hlediska, bychom však měli klást důraz na odolnost a kvalitu podlahy. Podlahu vybíráme s ohledem na požadavky místnosti, dle způsobu vytápění a povahy interiéru. Skvělé vlastnosti a ojedinělý design nám mohou nabídnout podlahy z exotických dřevin.

 
Jakou krytinu na podlahové vytápění?

Jakou krytinu na podlahové vytápění?

vyšlo 6.1.2007

Podlahové vytápění je velmi starý vynález. Znaly a používaly jej už starověké civilizace – Egypt, Řecko i Řím, využívali jej Arabové a Turci, občas je k vidění i v některých evropských zámcích. Používá se samozřejmě i dnes. Teplý vzduch, jak známo, stoupá vzhůru, takže vytápění pěkně „od podlahy“ rovnoměrně prohřeje celou místnost.

 
Výběr podlahy do koupelny

Výběr podlahy do koupelny

vyšlo 23.12.2006

Kvalitní podlaha je základem spokojeného bydlení. To platí nejen pro obytné místnosti, ale zejména pro koupelnu. Díky zvýšené vlhkosti je právě zde nejideálnější prostředí pro výskyt plísní. Zaměřme se proto dnes na výběr toho nejvhodnějšího materiálu.

 
Nové trendy ve světě koberců

Nové trendy ve světě koberců

vyšlo 9.12.2006

Koberce byly v posledních letech téměř vytlačeny z českých domácností. Nahradily je plovoucí podlahy a dlažby. Naštěstí ne nadlouho, neboť si lidé stále více uvědomují, že měkký a teplý povrch koberce je v bytě nenahraditelný. Zvláště, když se z něj může stát zajímavý dekorativní prvek, který zcela promění náš byt.

 
Možnosti litých podlah

Možnosti litých podlah

vyšlo 24.11.2006

Ještě donedávna byly lité podlahy doménou průmyslových objektů, garáží a administrativních budov. S postupem času jejich výhody oceňují i stavitelé rodinných domků, a tak lité podlahy začínají postupně nahrazovat doposud hojně užívané klasické betonové potěry. Podívejme se, jaké možnosti a varianty nabízejí.

 
Používáte výrobky s obsahem NMP?

Používáte výrobky s obsahem NMP?

vyšlo 15.10.2006

Ještě jste neslyšeli o NMP? Tento termín v našem průmyslovém odvětví slýcháme stále častěji po návrhu, který na začátku tohoto roku podala komise Evropské unie pro chemický průmysl. NMP je zkratka pro N-methyl pyrrolidon - organickou sloučeninu, která se 25 let používala při výrobě polyuretanových podlahových laků. Co odhalily studie o NMP?

 
Přírodní linoleum – podlahová krytina s tradicí i budoucností

Přírodní linoleum – podlahová krytina s tradicí i budoucností

vyšlo 9.10.2006

Přírodní linoleum se používá jako podlahová krytina už téměř 150 let. Samotný název je odvozen z latinských výrazů linum (len) a oleum (olej) a technologie výroby linolea v podstatě zůstala dodnes stejná.

 
Kvalitní a odolné dřevěné podlahy

Kvalitní a odolné dřevěné podlahy

vyšlo 24.9.2006

Kdo chce mít krásnou a odolnou dřevěnou podlahu, nesmí podcenit péči o ni od samého začátku. Při výběru povrchové úpravy si lze zvolit ze dvou ochranných materiálů – oleje nebo laku. Podívejme se nyní na nabídku speciálních laků pro ošetření dřevěných podlah a na práci s nimi.

 
Jak na údržbu dřevěných podlah? Je lepší lak nebo olej?

Jak na údržbu dřevěných podlah? Je lepší lak nebo olej?

vyšlo 4.9.2006

Povrch dřevěných podlah je potřeba chránit a udržovat tak, aby se po dlouhou dobu nezměnily vlastnosti požadované zákazníkem - původní vzhled po povrchové úpravě a užitná hodnota,. Na výběr jsou zde dvě vhodné možnosti použití ochranných materiálů, olejové a olejo-voskové nebo lakové systémy.

 
Rekonstrukce kuchyně za pár korun

Rekonstrukce kuchyně za pár korun

vyšlo 2.9.2006

Ne všichni chtějí nebo mohou investovat do své „nové“ kuchyně desetitisíce nebo dokonce statisíce. Důvodem může být například nedostatek financí nebo bydlení v pronajatém bytě. V takovém případě většina z nás hledá způsob, jak si novou kuchyň zvelebit doslova za pár korun.

 
Textilní podlahové krytiny z přírodních materiálů

Textilní podlahové krytiny z přírodních materiálů

vyšlo 10.8.2006

Po obrovském boomu nejrůznějších syntetických materiálů můžeme pozorovat návrat k přírodě také v oblasti podlahových krytin. Stále oblíbenější jsou dřevěné podlahy, ale také přírodní textilní krytiny jako je vlna, sisal, bambus apod.

 
Z umakartového jádra luxusní koupelna

Z umakartového jádra luxusní koupelna

vyšlo 30.5.2006

Značná část obyvatel republiky žije v panelových domech a byty většiny z nich stále „zdobí“ umakartová koupelna a WC. Bez nadsázky lze také říci, že téměř všichni z nich touží po krásné koupelně. A přitom stačí tak málo…

 
10 rad, jak vybírat obklady a dlažby

10 rad, jak vybírat obklady a dlažby

vyšlo 16.4.2006

Výběr koupelnových obkladů a dlažeb neprovádíme každý den. Nabídka na trhu je natolik široká, že můžeme být příjemně překvapeni až zaskočeni. Často nevíme podle čeho se orientovat a proč si daný obklad vybrat.

 
Dlažba z terakoty

Dlažba z terakoty

vyšlo 8.4.2006

Dlažbu z terakoty nepřehlédnete v interiéru ani exteriéru. Dodává domovu příjemnou hřejivou atmosféru a venkovský nádech. Je oblíbená zejména pro svou barvu.

 
Celoplošné koberce

Celoplošné koberce

vyšlo 11.2.2006

V záplavě plovoucích podlah a dlažeb jakoby se na celoplošné koberce zapomnělo. Koberce jsou přitom cenové dostupné, působí příjemně a dokonce z nich lze na podlaze vytvořit nejrůznější obrazce.

 
< 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >
Den Braven Nivelační hmoty

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ VYVÝŠENÉ ZÁHONY Z „TRAPLASTU“

Hlavní výhodou vyvýšených záhonů je právě jejich výška. Při sázení, okopávání, trhání plevele nebo sklizni se nemusíte ohýbat, dřepět nebo dokonce klečet, protože rostliny máte přímo pod rukama. Vyvýšený záhon v několika provedeních.

 

KUCHYŇSKÝ ROBOT SOGO

Multifunkční smart kuchyňský robot SOGO SS-14565 je skvělý pomocník do kuchyně a zastane práci mnoha klasických domácích spotřebičů - funguje jako mixér, strouhač, sekáček, mlýnek na maso, parní hrnec, polévkovar, šlehač či hnětač těsta. 

 

Uzavřený sprchových box do koupelny

Akce! České sprchové boxy za skvělé ceny. Sprchový, masážní, nebo s parní saunou? Vyberte si z široké nabídky firmy ARTTEC s.r.o., která sprchový box vyrobí dle požadavků a namontuje, se zárukou 6 let.

 

Zahradní teakový nábytek Garden IV.

Zahradní sestava nábytku z teaku pro 4 osoby. Pokud chcete luxusní zahradní nábytek, pak je teak to správné řešení. Vysoká odolnost proti povětrnostním vlivům, vysoká tvrdost dřeva a nádherná kresba.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ SÍTĚ PROTI HMYZU

Ochrana proti hmyzu i do obloukových a šikmých oken.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Anhydritové a lité betonové podlahy

Provádíme lité betonové, anhydritové a cementové podlahy po celé ČR, včetně tepelné a kročejové izolace a podlahového topení - elektrického i teplovodního.

České vinylové podlahy

Fatra, a.s. je tradičním českým výrobcem vinylových podlahových krytin. Široký sortiment podlah doplňují podlahové lišty, schodišťové hrany či svařovací šňůry.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.