IP Polná LB Zateplete strop 2

Reklama

Podlahy

Vyhledávání článků
Španělské kovové dekorační lišty nyní i v českých koupelnách

Španělské kovové dekorační lišty nyní i v českých koupelnách

vyšlo 30.6.2014

Konečně můžeme i v tuzemsku narazit na unikátní kovové dekorační lišty, které nahrazují keramické listely, jež se dříve těšily velké oblibě, a to především v kombinacích s velkoformátovými kalibrovanými obklady. Na trh je uvedla společnost Los Kachlos, největší český prodejce a dovozce značkových keramických obkladů a dlažeb ze Španělska.

 
Skvrny na betonové dlažbě již nemusí představovat problém

Skvrny na betonové dlažbě již nemusí představovat problém

vyšlo 18.3.2014

K realizaci chodníku, parkovací plochy pro auto, či podlahy pro zahradní posezení u bazénu, se skvěle hodí betonová dlažba. Je nejen krásná, ale také odolná. Je však náchylná na nejrůznější látky, po nichž na ní zůstávají skvrny a ty se těžko odstraňují. Dnes však můžete zvolit moderní betonovou dlažbu od CS-BETON, která vyniká výjimečnou ochranou proti znečištění.

 
Podlahové zásuvky, o kterých nevíte aneb, jak se zbavit zbytečných kabelů

Podlahové zásuvky, o kterých nevíte aneb, jak se zbavit zbytečných kabelů

vyšlo 5.3.2014

Že nemáte kam zapojit notebook na stole uprostřed místnosti nebo při odpočinku na terase? Televizi máte v jediném možném rohu vedle zásuvky a k zahradnímu grilu natahujete prodlužovací šňůru oknem? Nemusíte! Problém hravě řeší podlahové zásuvky.

 
Podlahy vhodné pro majitele psů a koček

Podlahy vhodné pro majitele psů a koček

vyšlo 5.2.2014

Pokud máte doma psa nebo kočku, jistě víte, že vybrat vhodnou podlahu není jednoduché. Podlaha do místností, kde se zvíře pohybuje, musí splňovat specifické požadavky. Musí být především snadno omyvatelná a odolná vůči zvířecím drápkům. Co dalšího by měli milovníci domácích mazlíčků ještě vzít v úvahu a zvážit, než si pořídí novou podlahu?

 
Showroom Zahradník parket – nejširší výběr podlah v ČR

Showroom Zahradník parket – nejširší výběr podlah v ČR

vyšlo 22.1.2014

Zvažujete koupi nové podlahy? Přijměte tedy pozvání do podlahového showroomu ZAHRADNÍK PARKET, kde na vás v několika patrech čeká nepřeberné množství druhů podlahových materiálů. Celé přízemí je navíc nově věnováno dřevěným podlahám Steirer Parkett a BILAflor rakouské společnosti Scheucher.

 
Dřevěné podlahy KPP a podlahové vytápění si rozumějí

Dřevěné podlahy KPP a podlahové vytápění si rozumějí

vyšlo 18.12.2013

Podlahové topení je čím dál oblíbenějším typem vytápění objektů. Setkáme se s ním jak při výstavbě nových domů či bytů, tak i u rekonstrukcí. Vytápění prostřednictvím podlahového topného systému má hned několik výhod. Přináší dokonalý tepelný komfort a zároveň optimalizuje cirkulaci teplého vzduchu v místnosti. Navíc je topný systém možné použít i pod dřevěné podlahové krytiny.

 
Vyplatí se renovace parket? A jak při ní postupovat?

Vyplatí se renovace parket? A jak při ní postupovat?

vyšlo 10.12.2013

Parkety jsou stále velmi oblíbeným druhem podlahy, mohou být ozdobou jak starších, tak i moderních interiérů. Parketová podlaha vyniká dlouhou životností, snadnou údržbou a také atraktivním vzhledem. Jenomže co dělat, když mají parkety již to nejlepší za sebou, jsou poškozené, zašlé, nebo vržou?

 
Plovoucí podlaha a její pokládka

Plovoucí podlaha a její pokládka

vyšlo 24.10.2013

O tom, že plovoucí podlaha ve skutečnosti na ničem neplave, už ví snad každé malé dítě. Svůj název získal tento typ podlahy díky metodě, jakou se pokládá na podklad v místnosti. Ničím se totiž nepřipevňuje, leží a drží na místě pouze svou vlastní vahou. Dalo by se tak říct, že „plave“ na povrchu. Její pokládka tak není nijak složitá a zvládne ji průměrně zdatný kutil.

 
Skleněné obklady nejen do koupelny a kuchyně

Skleněné obklady nejen do koupelny a kuchyně

vyšlo 30.9.2013

Sklo je moderním, elegantním a především také praktickým materiálem, který se skvěle hodí do každého interiéru. V poslední době je čím dál častější jeho použití coby obkladového materiálu stěn. Použití je téměř univerzální, záleží jen na naší fantazii. Skleněné obklady se stanou kvalitní a velmi atraktivní interiérovou dekorací, která prosvětlí daný prostor a opticky jej zvětší.

 
Sháníte praktickou podlahovou krytinu? Zkuste vinylové dílce …

Sháníte praktickou podlahovou krytinu? Zkuste vinylové dílce …

vyšlo 11.9.2013

Obliba a praktičnost moderních vinylových podlah jsou nezpochybnitelné. Vede k tomu řada důvodů. Chůze po vinylových podlahách je díky měkkému a elastickému materiálu komfortní, bez negativních dopadů na klouby.

 
Keramický mramor Gani - dokonalá imitace přírodního mramoru

Keramický mramor Gani - dokonalá imitace přírodního mramoru

vyšlo 6.9.2013

Společnost Los Kachlos, která je výhradním dovozcem španělských obkladů a dlažeb pro Českou a Slovenskou republiku, uvedla na český trh keramický mramor Gani. Tato dokonalá imitace mramoru je od svého přírodního vzoru téměř k nerozeznání. Navíc vyniká výraznou odolností, maximální rozměrovou přesností a tak lze použít jako obklad či dlažbu.

 
Nové trendy a designy keramických obkladů a dlažeb

Nové trendy a designy keramických obkladů a dlažeb

vyšlo 27.8.2013

Keramická dlažba a obklad už není doménou pouze koupelen nebo předsíní. Postupně se stěhuje také do dalších místností. Dlažba je pro svoje nesporné výhody u zákazníků velmi oblíbená. Vyrábí se v mnoha barvách, površích, rozměrech. Dlažba je barevně i rozměrově stálá, snadno se udržuje, odolná proti otěru a je výborný vodič tepla. Proto je osvědčenou podlahovou krytinou při pokládce podlahového topení.

 
Nová podlaha do dětského pokoje? Zvolte vinyl

Nová podlaha do dětského pokoje? Zvolte vinyl

vyšlo 9.8.2013

Uvažujete, jaký materiál zvolit do dětského pokoje? Nevíte podle čeho se nejlépe rozhodnout? Chcete skloubit pěkné a teplejší materiály s praktičností a lehkou údržbou?

 
Keramická dlažba v interiéru - co je oblíbené a in?

Keramická dlažba v interiéru - co je oblíbené a in?

vyšlo 29.7.2013

S keramickou dlažbou se dnes již nesetkáte jen v koupelnách, ale stále častěji se objevuje i v obytných prostorách a výjimkou není ani aplikace v exteriéru. Na výběr dnes máte z obrovského množství tvarů, barev i stylů. Abyste po čase nesmutnili, že vámi zvolená dlažba již vyšla z módy, zaměřte se proto na stálice, které budou daný prostor zdobit po mnoho let.

 
Filter Floor – keramická terčová dlažba beze spár a pro bezbariérový přístup

Filter Floor – keramická terčová dlažba beze spár a pro bezbariérový přístup

vyšlo 22.7.2013

Terčová pokládka byla dříve doménou betonové dlažby, ale dnes je díky dlažbě Filter Floor možná i s keramickým materiálem. Ten má v porovnání s betonem mnohem vyšší estetickou hodnotu. Výhodou dlažby Filter Floor je navíc snadný způsob instalace a finanční úspora – není zapotřebí žádná drahá stavební chemie, jako jsou lepidla a spárovací hmoty.

 
Jak na spárování obkladů a dlažeb

Jak na spárování obkladů a dlažeb

vyšlo 15.7.2013

Spárování obkladů a dlažeb není úplně jednoduché. Jestliže jste ale domácí kutilové a rádi si věci doma děláte sami, zvládnete určitě i spárování. Pokud tedy máte za sebou obkládání a obklady i dlažba jsou nalepeny, můžete se s klidem pustit i do samotného spárování obkladů a dlažeb.

 
Typy podlah a jejich použitelnost - jak vybrat správný vzor podlahy

Typy podlah a jejich použitelnost - jak vybrat správný vzor podlahy

vyšlo 10.7.2013

Jaký vybrat design podlah a vhodně ho sladit s ostatním vybavením interiéru? Které dekory podlahových krytin jsou vhodné do velkých či malých místností? Co je trendy?

 
< 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >
Den Braven Nivelační hmoty

Reklama

Náš tip

Aku minipila GTA 26

Šikovný pomocník i na vaši zahradu nyní v akci. Dvořák sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE HIGH TACK

Využijete ho všude tam, kde potřebujete něco rychle přilepit a nemůžete předmět z jakýchkoliv důvodů zatížit, než lepidlo vytvrdne. Lepidlo MAMUT GLUE High Tack nahrazuje hřebíky, šrouby a nýty.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

HIGHLIGHT MEZI DLAŽBAMI

Letošní novinkou je dlažba Citytop Elegant kombi, ve výšce 6 cm se zámkem PaveLock® System, který zajistí požadovanou šířku spár a zamezí tak posunu nebo deformaci dlážděné plochy.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Anhydritové a lité betonové podlahy

Provádíme lité betonové, anhydritové a cementové podlahy po celé ČR, včetně tepelné a kročejové izolace a podlahového topení - elektrického i teplovodního.

České vinylové podlahy

Fatra, a.s. je tradičním českým výrobcem vinylových podlahových krytin. Široký sortiment podlah doplňují podlahové lišty, schodišťové hrany či svařovací šňůry.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.