7points - rozšíření balkonu

Reklama

Podlahy

Vyhledávání článků
Co by měla splňovat podlaha do předsíně?

Co by měla splňovat podlaha do předsíně?

vyšlo 18.4.2008

Předsíň patří k nejnamáhanějším místnostem v našem bytě. Právě zde se přezouváme, když se vracíme zvenčí a necháváme si tu mokré kabáty. Není proto divu, že její podlaha vyžaduje pravidelný úklid, a to bez ohledu na to, zda je venku zrovna deštivo nebo svítí sluníčko.

 
Podlahy? Rychle a snadno suchou cestou

Podlahy? Rychle a snadno suchou cestou

vyšlo 7.4.2008

Uvažujete o výstavbě nebo rekonstrukci své podlahy v rodinném domě, bytě nebo na chalupě? Pak se nezapomeňte podívat na nové trendy v oboru.

 
Mozaika nebo velkoformátové obklady?

Mozaika nebo velkoformátové obklady?

vyšlo 26.3.2008

Architekti v tom mají jasno., ale ani vy nemusíte moc přemýšlet jaký si vybrat dekor. Stačí si vzpomenout na zámeckou koupelnu obloženou mramorem a hned víte, na čem jste. Čím menší prostor chcete obložit, tím větší volte rozměr dlaždic.

 
Rady, které nestárnou - III. díl - Koberce a podlahy

Rady, které nestárnou - III. díl - Koberce a podlahy

vyšlo 9.3.2008

Po obecných a vánočních radách našich babiček, z nichž některé se hodí ještě i do moderních domácností, dnes přinášíme výběr několika tipů, jak se starat o různé typy podlah a o koberce.

 
Kompozitní materiál aneb vyřešené dilema

Kompozitní materiál aneb vyřešené dilema

vyšlo 23.11.2007

Jak už tady mnohokrát padlo, dřevo je jedinečný materiál, který má tradici a mnoho dobrých vlastností. Pro některé aplikace však přece jen není příliš vhodné a také vyžaduje určitou míru údržby. Jako náhrada se proto často používá plast, ale přiznejme si – kdo ho má opravdu rád? Plast působí uměle, levně, není to prostě ono. Co tedy použít?

 
Kupujeme podlahu do zatěžovaných prostor

Kupujeme podlahu do zatěžovaných prostor

vyšlo 18.11.2007

Sortiment podlahovin je na našem trhu už velmi široký a každý si může pořídit druh dle svého gusta. Jestliže se však jedná o podlahu v intenzivněji zatěžovaných prostorách, měli bychom výběru věnovat více pozornosti. Týká se to například chodeb, příp. i kuchyní a dalších společných místností v domech či bytech.

 
Parketová podlaha

Parketová podlaha

vyšlo 10.11.2007

Navzdory širokému výběru plovoucích podlah přicházejí klasické vlysové podlahy opět ke slovu. Chůze po parketách je velmi příjemná, podlaha se snadno a lehce udržuje a svou nezaměnitelnou krásou obohatí každý interiér.

 
Vybíráme kusový koberec

Vybíráme kusový koberec

vyšlo 9.11.2007

Kusové koberce jsou oblíbeným dekorativním prvkem našich domácností. Dodávají našemu bytu punc originality, tepla a útulnosti. Snad právě proto je musíme vybírat s důkladným zřetelem, a to jak na jejich estetickou stránku, tak na kvalitu. Uvidíte, že nebudete litovat, neboť i tento malý kousek textilie dokáže vytvořit doslova zázraky.

 
Podlaha z bambusu ….. tvrdší než dubová

Podlaha z bambusu ….. tvrdší než dubová

vyšlo 16.10.2007

Jedním z přírodních materiálů, který si jako podlahová krytina získává u zákazníků stále větší oblibu, je bambus. Důvodem je zejména jeho netradiční elegantní design v kombinaci s vynikajícími vlastnostmi. Bambus nachází široké uplatnění nejen v bytech a komerčních prostorách, ale ve speciálním provedení i v exteriéru.

 
Magie kamenné dlažby

Magie kamenné dlažby

vyšlo 9.10.2007

Patříte k lidem, kteří mají blízko k přírodě? Nemáte rádi strojově umělou dokonalost a dáváte raději přednost přirozené rozmanitosti při zdůraznění vlastní individuality? Pak právě vám by se mohla líbit dlažba z přírodního kamene.

 
Fasádní betonové obklady

Fasádní betonové obklady

vyšlo 6.9.2007

Když se řekne slovo „beton“, mnohým z nás se vybaví zašedlost a strohost architektury panelákových sídlišť z dob před 15 lety. V dnešní době tento materiál nabývá mnohem inspirativnější a modernější podoby a nachází uplatnění nejen jako materiál ryze konstrukční, ale i jako materiál dekorativní.

 
Laminátové podlahy dohánějí dřevo

Laminátové podlahy dohánějí dřevo

vyšlo 5.9.2007

Dřevo je dřevo, tento materiál je prostě v mnoha ohledech nenahraditelný. Stále oblíbené zůstává dřevo i jako podlahovina. Na dotek je velmi příjemné a teplé, dobře vypadá, dodává místnosti pohodlí a přirozenost. Má ovšem i některé vlastnosti, které nemusí být pro určité aplikace vhodné.

 
Keramická dlažba plnohodnotnou součástí designu

Keramická dlažba plnohodnotnou součástí designu

vyšlo 23.8.2007

Keramická dlažba je bezesporu nejuniverzálnější podlahovou krytinou, populární pro svou jedinečnou texturu, přirozený povrch a nekonenčné možnosti dekorů a uspořádání. Díky praktickým mechanickým vlastnostem se hodí do všech prostorů včetně exteriérů. S nekončící vynalézavostí designerů a výrobců se dnes keramická dlažba stává stále významnějším prvkem interiéru.

 
„Věčná“ betonová dlažba

„Věčná“ betonová dlažba

vyšlo 28.7.2007

Jednou z poměrně rozšířených možností úpravy povrchů – hlavně v exteriéru – je betonová dlažba. Proč se tak často používá? Zejména proto, že poskytuje obrovskou variabilitu možností. Beton zkrátka můžeme vytvarovat, jak potřebujeme, může mít různý povrch, reliéf, vzor i barvu.

 
Laminátová versus dřevěná podlaha

Laminátová versus dřevěná podlaha

vyšlo 3.7.2007

Podlaha je velmi důležitou částí interiéru. Její vzhled významně dotváří estetickou stránku, fyzikální vlastnosti zase útulnost místností. Po podlaze chodíme často bosy, hrají si na ní děti, jsme s ní v neustálém kontaktu. Její vlastnosti mají vliv na udržování čistoty, zdravé klima, její životnost. Je to velká investice jak po finanční stránce tak z hlediska kvality bydlení.

 
Kaučukové podlahoviny

Kaučukové podlahoviny

vyšlo 3.6.2007

Odolnost, pevnost, ohebnost, rozměrová stálost a trvanlivost a snadná a levná údržba. To jsou ty nejlepší vlastnosti, které může podlahová krytina mít. Proto je kaučuková podlahovina jednou z nejžádanějších podlahových krytin.

 
Proč si pořizovat vlněný koberec

Proč si pořizovat vlněný koberec

vyšlo 23.4.2007

Je mnoho důvodů proč dát přednost vlně. Vlněné koberce jsou z dokonalého přírodního materiálu s vlastnostmi toho nejvyššího komfortu. Jsou příjemné, barevně i tvarově stálé a dokonce se čistí snáze než koberce z umělých vláken. Pokud necháte na vlněném koberci stát nábytek delší čas, ve srovnání s akrylem, kdy se vlákno zlomí, se vlna během následného vysávání zase narovná.

 
< 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >
Den Braven Duo flex

Reklama

Náš tip

BYTELNÝ PLASTOVÝ STŮL Z „TRAPLASTU“

Bezúdržbový stůl Piknik pro celoroční používání si můžete pořídit samostatně nebo s našimi plastovými lavičkami. Poslouží u domu, na zahradě, u chalupy i jako městský mobiliář.

 

STOLNÍ TERACOTA GRIL JATA GR 559

Využijte grilovací sezónu naplno se stolním teracotovým grilem Jata GR 559 vyrobeným ve Španělsku. Gril disponuje ručně vyráběnou 15 mm keramickou deskou s nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání. Plocha 46 x 28 cm zajistí kvalitní grilování pro všechny druhy mas s unikátní přírodní chutí.

 

Sprchový kout s vysokou vaničkou

Akce! Sprchový kout s hlubokou vaničkou, je pevně usazen na ocelovém rámu s nožičkami. O pohodlný vstup do sprchového koutu se stará zástěna s posuvnými dveřmi. Skvělá cena, snadná instalace, prodloužená záruka na 5 let.

 

Zahradní kovový nábytek Lesja

Set dvou židlí, lavice a stolku LESJA - nekomplikovaný design potěší zastánce minimalistického designu – a nejen je. Pevná konstrukce bude sloužit po dlouhá léta.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ SÍTĚ PROTI HMYZU

Ochrana proti hmyzu i do obloukových a šikmých oken.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Anhydritové a lité betonové podlahy

Provádíme lité betonové, anhydritové a cementové podlahy po celé ČR, včetně tepelné a kročejové izolace a podlahového topení - elektrického i teplovodního.

České vinylové podlahy

Fatra, a.s. je tradičním českým výrobcem vinylových podlahových krytin. Široký sortiment podlah doplňují podlahové lišty, schodišťové hrany či svařovací šňůry.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.