IP Polná LB Zateplete strop 2

Reklama

Podlahy

Vyhledávání článků
Fasáda obložená kamenem

Fasáda obložená kamenem

vyšlo 4.1.2013

Kamenné obklady je možné využít jak v interiéru, tak i v exteriéru a jejich trend je v současné době na vzestupu. Velké oblibě se těší zejména fasády obložené kamenem, protože kamenné obklady výrazně zvýší estetickou hodnotu každého domu. Dům je možné do kamene „obléci“ jen částečně, nebo jím obložit celou fasádu. Vždy to bude v souladu s okolní přírodou.

 
Na starobylý vzhled podlahy nemusíte čekat desítky let

Na starobylý vzhled podlahy nemusíte čekat desítky let

vyšlo 2.1.2013

Trendem v oblasti bydlení je styl vintage, tedy návrat k minulosti, přirozenosti a ruční práci. Nejenže si moderní interiéry vybavujeme zrenovovaným starým nábytkem, který jim dodává zvláštní atmosféru, dojem starých časů chceme vyvolat také při pohledu na podlahu. Nejvíce „in“ jsou tak dřevěné podlahy s rýhami, prasklinami, škrábanci nebo cestičkami po červotoči.

 
Ideální řešení teplé podlahy

Ideální řešení teplé podlahy

vyšlo 3.12.2012

Plánujete výstavbu rodinného domu nebo jen rekonstrukci podlahy? Také u vás padlo rozhodnutí vyměnit stávající systém vytápění za podlahové vytápění? Českomoravský beton má pro vaše budoucí bydlení rychlé a kvalitní řešení teplé podlahy.

 
Jak na podlahy? Suchou cestou

Jak na podlahy? Suchou cestou

vyšlo 27.11.2012

Uvažujete o výstavbě nebo rekonstrukci své podlahy v rodinném domě, bytě nebo na chalupě? Rychlost, kvalita a trvanlivost podlahy jsou důležité klíče při rozhodování, jaký druh stavební technologie zvolit. V tomto ohledu je jedním ze zajímavých řešení systém suchých plovoucích podlah.

 
CSB NATURBLOK – stavba za každého počasí

CSB NATURBLOK – stavba za každého počasí

vyšlo 22.11.2012

Máte rádi přírodní materiály a láká vás použití kamene na zahradě, ale vzhledem k jeho vysoké ceně od svých představ upouštíte? Díky revolučnímu systému CSB – NATURBLOK můžete konečně popustit uzdu své fantazii a zrealizovat po čem sníte. Je totiž nesrovnatelně levnější než stavba z přírodního kamene a výsledný efekt je přitom takřka k nerozeznání! Navíc je práce s CSB Naturblok možná za každého počasí, tedy i zimě.

 
Vintage podlahy jsou trendem i u vinylových podlah

Vintage podlahy jsou trendem i u vinylových podlah

vyšlo 21.11.2012

V posledních letech chtějí lidé do svých domovů dostat nádech přírody a dojem ruční práce zpracování materiálů. Tyto efekty se objevují nejen na textilu a tapetách, ale i na podlahových krytinách. Proto jsou čím dál více vyhledávané podlahy, které působí dojmem opotřebovaného a starého dřeva (tzv. vintage podlahy).

 
Vinylová plovoucí podlaha FatraClick přichází s novými atraktivními vzory

Vinylová plovoucí podlaha FatraClick přichází s novými atraktivními vzory

vyšlo 24.10.2012

Společnost Fatra na začátek podzimu připravila rozšíření kolekce plovoucích vinylových podlah FatraClick. Kolekce deseti vzorů, se kterými byla podlahovina FatraClick loni uvedena na trh, se rozšířila o dalších nových 9 vzorů, kdy sedm z nich imituje dřevo a dva kámen.

 
Jak vybrat venkovní dlažbu?

Jak vybrat venkovní dlažbu?

vyšlo 15.10.2012

Můžete mít sebekrásnější dům, ale pokud nebude krásné a upravené i jeho okolí, výsledný dojem nebude stát za moc. Velmi důležitou součástí domu je venkovní dlažba, která dokáže odolat střídání teplot, dešti, sněhu i slunci. Nevhodně či špatně vybranou dlažbou můžete zkazit celkový vzhled domu, proto je třeba výběru věnovat dostatečnou pozornost.

 
Jak ovlivňuje barva podlahy interiér?

Jak ovlivňuje barva podlahy interiér?

vyšlo 20.9.2012

Při výběru podlahy je důležité se zaměřit nejenom na kvalitní materiál, ale podstatná je také správně zvolená barva. Každá barva má totiž na daný interiér jiný vliv a ne každá mu sluší. Jednotlivé místnosti proto vyžadují individuální přístup – podle toho jestli je chceme zvětšit, zútulnit, sladit nebo chceme, aby navozovaly určité pocity, vybíráme barvu podlahy.

 
Hodí se laminátová podlaha do koupelny?

Hodí se laminátová podlaha do koupelny?

vyšlo 14.8.2012

Oblíbili jste si laminátové podlahy a chtěli byste, aby kromě obytných místností, zdobily také podlahu vaší koupelny? V dnešní době už to není žádný problém a vaše přání si můžete bez obav splnit. Na výběr je totiž řada typů, které jsou výrobci upraveny tak, že splňují podmínky náročného provozu koupelny. Jedinečný design zůstává přitom samozřejmostí.

 
Mozaika v koupelně může mít různé podoby

Mozaika v koupelně může mít různé podoby

vyšlo 3.8.2012

Hledáte způsob, jak oživit stěny nebo podlahu v koupelně? Vyzkoušejte mozaiku, která je pro svůj stále moderní vzhled skutečným fenoménem mezi obklady. Tento dekorativní prvek se používal již ve starověku a velké oblibě se těší i dnes. Ve vaší koupelně vytvoří jedinečné prostředí a dodá jí netradiční vzhled. Je spojením tradic a moderního designu.

 
Naučte se pokládat dlažbu sami!

Naučte se pokládat dlažbu sami!

vyšlo 2.7.2012

Máte obavy pustit se do pokládky dlažby svépomocí? Mnoho lidí si myslí, že je to složitá práce, na kterou je třeba volat odborníky, ale není tomu tak. Stačí si jen vybrat tu pravou dlažbu, nechat si od odborníků poradit, jak na to, abyste zvolili správný postup, a pak už se můžete směle pustit do toho. Pokládku dlažby zvládne téměř každý šikovný kutil.

 
Stylová dlažba CSB - ALTO jedině od CS-BETON s.r.o.

Stylová dlažba CSB - ALTO jedině od CS-BETON s.r.o.

vyšlo 27.6.2012

Hledáte neobvyklou a přitom stylovou dlažbu? Už nemusíte, CS-BETON s.r.o. má pro vás netradiční dlažbu s názvem CSB - ALTO. Ta vyniká skvělými mechanicko-fyzikální vlastnostmi a zároveň dodá vašemu chodníku či jiné dlážděné ploše vysokou estetickou hodnotu.

 
Správný výběr podlahy je základ bydlení

Správný výběr podlahy je základ bydlení

vyšlo 18.6.2012

Uvažujete o rekonstrukci bytu či domu? Zvažujete výměnu podlahy? Kromě barevného sladění, hraje svou významnou roli v interiéru podlaha, která je základem celého bytu. Její správný výběr hraje významnou roli a to nejen z estetického, ale zejména praktického hlediska. Snadnou údržbu a časovou nenáročnost úklidu podlahy jistě ocení všichni členové rodiny!

 
Přírodní pískovec pro váš dům i zahradu

Přírodní pískovec pro váš dům i zahradu

vyšlo 12.6.2012

Kdo by si nepřál mít ve svém domově kus pravé přírody? Chtěli byste mít originální interiér s přírodním pískovcem nebo zahradu s jedinečným typem pískovcového kamene? Firma Jiří Sršeň – Tekam Vám nabízí přírodní glaukonitický pískovec nazelenalé barvy. V současné době těžíme pískovec s širokou barevnou škálou od modrozelené až po světle zelenou, probarvenou rezavými oxidy železa.

 
Staronový hit – secesní dlažby a obklady

Staronový hit – secesní dlažby a obklady

vyšlo 10.6.2012

Společnost Los Kachlos přichází na český trh s hitem španělských designérů – sérií keramických obkladů a dlažeb 1900. Secesní vzory nikdy nezestárly a o tom, že jsou stále populárnější, svědčí nové a nové série těchto produktů. Přestože secesi jako umělecký směr v dekoraci a užitém umění obdivujeme už celých sto let, nepřestává být ani v současné době moderní.

 
Letošním trendem jsou šedé podlahy

Letošním trendem jsou šedé podlahy

vyšlo 7.6.2012

Máte v plánu měnit podlahu a máte zároveň vysoké nároky na její praktičnost a design? Chcete znát současné trendy a novinky v oblasti podlahových krytin? Nejste si jisti jak sladit novou podlahu s vašim stávajícím nábytkem v bytě? Oslovili jsme známé české designérky a architektky, které vám s výběrem podlahy pomohou.

 
< 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >
Den Braven Vesmírná

Reklama

Náš tip

Aku minipila GTA 26

Šikovný pomocník i na vaši zahradu nyní v akci. Dvořák sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE MULTI

Na MAMUT GLUE Multi je nejlepší jeho všestrannost. Lepí a tmelí totiž zároveň. A také díky tomu šetří váš čas i náklady.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

DLAŽBA, KTERÁ OKOUZLÍ VAŠI ZAHRADU

S jarem přichází touha trávit více času na terase a zahradě. Nechte se inspirovat krásnou dlažbou, dlaždicemi, ploty a prvky zahradní architektury Semmelrock a splňte si sen o krásné zahradě.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Anhydritové a lité betonové podlahy

Provádíme lité betonové, anhydritové a cementové podlahy po celé ČR, včetně tepelné a kročejové izolace a podlahového topení - elektrického i teplovodního.

České vinylové podlahy

Fatra, a.s. je tradičním českým výrobcem vinylových podlahových krytin. Široký sortiment podlah doplňují podlahové lišty, schodišťové hrany či svařovací šňůry.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.