Pianeta - umělé rostliny

Reklama

Podlahy

Vyhledávání článků
Podlahy a dveře Plancher aneb 6 tipů pro vaši vysněnou domácnost

Podlahy a dveře Plancher aneb 6 tipů pro vaši vysněnou domácnost

vyšlo 3.8.2019

Domácnost, ve které se cítíme příjemně je důležitá pro naši vnitřní pohodu. K tomu, abychom se cítili dobře může přispět i sladění podlahy a interiérových dveří. Jde o velké dominanty každé místnosti, a proto bychom jejich výběr neměli podceňovat.

 
Vinylové dílce v koupelně můžete použít na podlahu i na stěny

Vinylové dílce v koupelně můžete použít na podlahu i na stěny

vyšlo 7.6.2019

Do koupelny většina stavebníků volí keramickou dlažbu, ovšem stále větší oblibě se těší také vinylové podlahy, zejména vinylové dílce. Přinášejí totiž majitelům koupelny řadu výhod a pohodlí spojené se stavbou nebo rekonstrukcí. Vinylové dílce LVT, to je rekonstrukce koupelny bez hluku a nepořádku.

 
Dokonalá podlaha závisí na podkladu

Dokonalá podlaha závisí na podkladu

vyšlo 3.6.2019

Na první pohled se může zdát, že položit podlahu není žádná věda. Bez dokonale rovného povrchu vám ale pravděpodobně začne materiál pod nohama přidělávat starosti. Plovoucí podlaha může vrzat, v linoleu se začnou tvořit prohlubně nebo dojde k jinému znehodnocení. Jak problémům předejít?

 
Kvalitní betonovou podlahu si nechejte udělat od odborníků

Kvalitní betonovou podlahu si nechejte udělat od odborníků

vyšlo 17.5.2019

Betonové podlahy jsou nejpoužívanějším typem podlah v rodinných a bytových domech, v novostavbách i při rekonstrukcích. Jejich realizace je rychlá, jednoduchá a cenově přijatelná. A pokud ji provádí odborníci, je také kvalitní. I na betonové podlaze se dá spousta věcí pokazit, od nekvalitního materiálu pro výrobu betonu, až po nezkušené pracovníky.

 
Krása dřevěné podlahy

Krása dřevěné podlahy

vyšlo 16.5.2019

Dřevo, jako jeden z oblíbených přírodních materiálů, se používá ve stavebnictví a vybavení interiérů již po tisíce let. A přestože se na nás syntetické materiály a kompozity valí ze všech stran, přírodní materiály jsou oblíbené stále a v posledních letech zažívají svůj velký návrat na výsluní. Ne jinak je tomu i v případě dřevěných podlah a parket.

 
Korkové podlahy jsou odolné, ale velmi tiché a měkké

Korkové podlahy jsou odolné, ale velmi tiché a měkké

vyšlo 4.5.2019

Korek nepatří mezi nejpoužívanější podlahové krytiny, přestože jeho užitné vlastnosti z něj činí takřka ideální podlahovou krytinu, a to téměř pro každý prostor. Nejprve zjistěte, který typ korkových podlah se hodí právě pro váš interiér. Na výběr totiž máte z různých tlouštěk, masivních dlaždic, sendvičových dlaždic a také plovoucí pokládku, ať už s povrchovou úpravou nebo bez ní. Z nabídky si vybere tedy každý příznivec korkových podlah.

 
Pohodový relax na terase proměňte v každodenní záležitost

Pohodový relax na terase proměňte v každodenní záležitost

vyšlo 1.4.2019

Terasy bývají čím dál častěji nejvyhledávanějším místem celé zahrady, možná i celého obytného prostoru. Teplých dnů stále přibývá, tak proč si nepostavit kvalitní terasu? V první řadě je důležité plánovat. Vezměte si papír, tužku a naplánujte si, jak velká bude terasa, aby se na ni vešlo sezení pro celou rodinu, zda bude součástí bazén nebo venkovní kuchyně.

 
Nestárnoucí beton v zahradě je odolný, nadčasový a atraktivní

Nestárnoucí beton v zahradě je odolný, nadčasový a atraktivní

vyšlo 28.3.2019

Beton je jedním z nejoblíbenějších materiálů v moderní zahradě. A nemusí být řeč pouze o dlažbě. V zahradě využijete také betonové nášlapy, palisády, zídky, květináče, konstrukční prvky, dekorace a mnohé další. Výhodou betonu je především jeho odolnost, příznivá cena a také vzhled. Moderní betonové prvky dokážou věrně imitovat dřevo i kámen.

 
Inspirace pro dřevěné obložení stěn v interiéru

Inspirace pro dřevěné obložení stěn v interiéru

vyšlo 25.9.2018

Dřevěné obložení stěn v interiéru je velmi působivé a dokáže proměnit prostor nevídaným způsobem. Dřevo je přírodním materiálem, který do svého interiéru volíme proto, že nám jej dokáže zútulnit, a tak zpříjemnit pocit, kdy konečně doma relaxujeme po náročném pracovním dni.

 
Betonová dlažba a další prvky jsou nedílnou součástí moderní zahradní architektury

Betonová dlažba a další prvky jsou nedílnou součástí moderní zahradní architektury

vyšlo 12.9.2018

Betonová dlažba nemusí být šedá, nudná ani nevzhledná. Moderní betonové výrobky určené do zahrady nabízí širokou škálu využití od dlažby, přes lavičky, palisády, nášlapy, květináče až po betonové dekorace. Na výběr máte širokou škálu barev i imitaci dřeva nebo kamene. A pro inspiraci nemusíte chodit daleko.

 
Vinylové podlahy nové generace jsou mimořádně odolné a nenáročné na údržbu

Vinylové podlahy nové generace jsou mimořádně odolné a nenáročné na údržbu

vyšlo 21.8.2018

Vinylové podlahy patří v posledních letech mezi nejpoužívanější podlahoviny oblíbené pro své vlastnosti i vzhled uživateli i architekty. Nová generace zámkových vinylových podlah Rigid je díky své odolnosti vůči mechanickému poškození a vlhkosti vhodná i do komerčních a průmyslových objektů.

 
Cihlové pásky dodají interiéru originální vzhled

Cihlové pásky dodají interiéru originální vzhled

vyšlo 16.6.2018

Cihlové obkladové pásky jsou často používané pro obklady fasád, ať už celoplošně nebo pouze jako dekorační prvek kolem oken, dveří apod. Velmi dobře ale vypadá cihlový obklad také v interiéru, nejčastěji v obývacím pokoji, v reprezentativních místnostech, restauracích a vinárnách.

 
Užijte si léto na dokonalé terase s nejnovější dlažbou BEST

Užijte si léto na dokonalé terase s nejnovější dlažbou BEST

vyšlo 13.5.2018

Léto a příjemné chvilky strávené v zahradě se jistě neobejdou bez terasy, bez místa pro klidné posezení s přáteli a rodinou. Nabízí se mnoho materiálů, které lze na realizaci terasy použít. Nejpraktičtější však stále zůstává betonová dlažba. Výhodou je nejen široký výběr, ale především snadná realizace a téměř bezúdržbové užívání.

 
Proč si pořídit plovoucí vinylovou podlahu?

Proč si pořídit plovoucí vinylovou podlahu?

vyšlo 20.4.2018

Ztrácíte se ve světě podlahových krytin a chcete navést na ten správný směr? Výběr podlah je v současné době opravdu rozmanitý, vybírat můžete například mezi dřevěnými, laminátovými a korkovými podlahami či keramickými dlažbami. My vám v tomto článku představíme plovoucí vinylovou podlahu, která je velmi oblíbenou volbou. Proč byste měli dát přednost právě jí? Představíme vám její přednosti.

 
Zařiďte si interiér v přírodním stylu

Zařiďte si interiér v přírodním stylu

vyšlo 2.12.2017

Plánujete upgrade svého bydlení? Máte blízko k přírodě a chcete ji přenést i do interiéru? Rok 2017 přírodnímu stylu nahrává. Přinášíme vám tipy, jak přeměnit své bydlení a vytvořit tak příjemnou atmosféru, která působí uklidňujícím dojmem, odbourává únavu i stres.

 
Tvrzený kámen v koupelnách

Tvrzený kámen v koupelnách

vyšlo 3.10.2017

Chystáte se na rekonstrukci koupelny a nechcete použít tradiční materiály? Zkuste zvolit vysoce odolný tvrzený kámen, který je tvořen z více jak 90 % z přírodních surovin doplněný barevnými pigmenty a skleněnými nebo zrcadlovými střepy. Kámen je odolný praktický a dodá vaší koupelně luxusní a neotřelý vzhled.

 
Hřející dlažba imitující dřevo do každého pokoje

Hřející dlažba imitující dřevo do každého pokoje

vyšlo 25.9.2017

Nevíte si rady, jakou podlahu pořídit do obývacího pokoje, do kuchyně, předsíně nebo vstupní haly? Zvolte dlažbu v imitaci dřeva s podlahovým vytápěním. Bude příjemně hřát, vydrží krásná spoustu let a potěší vás snadná údržba.

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
Den Braven Nivelační hmoty

Reklama

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

KVALITNÍ MANŽELSKÁ POSTEL

Kvalitní manželská postel je zárukou ničím nerušeného spánku. Prohlédněte si nabídku našich manželských postelí.

 

TRUHLÍKY A KVĚTINÁČE

Truhlík či květináč je skvělou volbou pro nadšené zahrádkáře. Mohou si s ním vyzdobit své zahrady, balkony nebo terasy. Vyvýšený zahradní truhlík je ideální pro pěstování různých oblíbených květin a rostlin.

 

Umělé zelené stěny

Zelené stěny či vertikální zahrady jsou moderním designovým prvkem a současně i dokonalým řešením pro úsporu místa a vytvoření příjemného prostředí.

 

VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽDICE SLUŠÍ KAŽDÉ TERASE

Elegance a moderní design, to jsou hlavní přednosti velkoformátových dlaždic, s kterými vytvoříte nadčasové plochy. K dostání v mnoha barevných variantách a povrchových úpravách.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Anhydritové a lité betonové podlahy

Provádíme lité betonové, anhydritové a cementové podlahy po celé ČR, včetně tepelné a kročejové izolace a podlahového topení - elektrického i teplovodního.

České vinylové podlahy

Fatra, a.s. je tradičním českým výrobcem vinylových podlahových krytin. Široký sortiment podlah doplňují podlahové lišty, schodišťové hrany či svařovací šňůry.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.