Pianeta - umělé rostliny

Reklama

Podlahy

Vyhledávání článků
Nátěr nebo litá epoxidová podlaha do garáže i obývacího pokoje

Nátěr nebo litá epoxidová podlaha do garáže i obývacího pokoje

vyšlo 9.5.2022

Určitě jste se s nimi setkali. Jsou to nenápadné, strohé, ale za to vysoce funkční podlahy parkovacích domů, působící dojmem, že snesou jakékoli zatížení. Jsou to ale zároveň i designové skvosty – podlahy, které by se daly považovat za umělecká díla, zdobící moderní recepce, luxusní prodejny a showroomy, stylové kavárny či příbytky oceňované za architekturu a interiérový design. Je to jen zlomek ze stavebního univerza, kde si epoxidová podlaha najde uplatnění.

 
Zahradní chodníky a cesty jsou základem funkční zahrady

Zahradní chodníky a cesty jsou základem funkční zahrady

vyšlo 11.4.2022

Příjezdové cesty, chodníky kolem domu, stání pro auta nebo zahradní chodníky jsou plochy, které je potřeba vybudovat kvalitně, funkčně a zároveň esteticky. Příjezdové cesty musí snést zatížení auty, zahradní chodníky by zase neměly klouzat. A vše by mělo ladit s domem i jeho okolím.

 
Jak na rekonstrukci staré podlahy

Jak na rekonstrukci staré podlahy

vyšlo 4.4.2022

V poslední době dostáváme spoustu dotazů ohledně rekonstrukce starých podlah svépomocí. Zateplení domu nebylo v minulosti vždy samozřejmou součástí projektů, a tudíž se do izolace domu v dnešní době pouští čím dál více majitelů objektů. Proč je zateplení podlah tak důležité a jakých chyb se často soukromníci dopouštějí, na to jsme se ptali odborníka Jana Cimburka ze společnosti REFAGLASS.

 
Anhydritové lité podlahy mají oproti betonovým řadu výhod

Anhydritové lité podlahy mají oproti betonovým řadu výhod

vyšlo 24.3.2022

Anhydritové podlahy mají oproti klasickým betonovým podlahám řadu předností. A vzhledem k tomu, že pro betonové podlahy nehovoří už ani nižší cena, pokládají se anhydritové lité podlahy stále častěji. Jejich realizace je rychlá, čistá a vhodná i na podlahové topení.

 
Vybíráte dlažbu na terasu? Nabídka je široká od moderní po starobylou a v různých barvách

Vybíráte dlažbu na terasu? Nabídka je široká od moderní po starobylou a v různých barvách

vyšlo 21.3.2022

Betonová dlažba je stále nejběžnějším materiálem, který se používá na terasy, chodníky a okolí domu. Jedná se o velmi odolný a cenově dostupný materiál, který může mít mnoho podob a hodí se stejně dobře k modernímu městskému domu, jako ke starobylému venkovskému stavení. Záleží pouze na tom, jakou si vyberete barvu a styl.

 
Betonové prvky v zahradní architektuře mají mnohostranné využití

Betonové prvky v zahradní architektuře mají mnohostranné využití

vyšlo 17.2.2022

Betonové prvky mají v zahradní architektuře své místo řadu let a nejedná se pouze o betonovou dlažbu. Beton lze v zahradě využít také jako nášlapy, palisády, obruby, květináče, kmeny a další dekorativní prvky. Prvky z betonu jsou přitom trvanlivé, bezúdržbové a svým vzhledem mohou imitovat řadu dalších materiálů.

 
Jak levně a snadno vyčistit koberec? Sněhem!

Jak levně a snadno vyčistit koberec? Sněhem!

vyšlo 29.1.2022

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak vyčistit koberec bez chemikálií? Tradiční a ekologickou metodou? Navíc celkem zábavným způsobem, s trochou fyzické námahy? Pojďte si s námi vyzkoušet, jak vyčistit koberec sněhem. Jak na to?

 
Co je plovoucí podlaha?

Co je plovoucí podlaha?

vyšlo 28.12.2021

Plovoucí podlahy jsou velice oblíbený a to především v bytových a rodinných domech. Plovoucí se jím říkají, protože nejsou pevně přichyceny k zemi. Tudíž se mohou stále rozpínat – „plavou“. Výhody těchto plovoucích podlah jsou: snadná a rychlá montáž, velký výběr barevných variant a vzorů, možnost výměny poškozené lamely, vhodné pro podlahové vytápění.

 
Unikátní návrh kontaktní podlahy vyrobené z ultralehkého betonu na bázi pěnového skla REFAGLASS

Unikátní návrh kontaktní podlahy vyrobené z ultralehkého betonu na bázi pěnového skla REFAGLASS

vyšlo 28.10.2021

U podlah vyskytujících se nad nevytápěným prostorem (sklep, chodba) nebo u podlah v 1.NP u nepodsklepených objektů je potřeba zajistit dostatečný tepelný odpor podlahové konstrukce pro zamezení vzniku tepelného mostu či úniku tepla skrz tuto konstrukci. Jak lze využít ultralehkého mezerovitého betonu v podlahových konstrukcích?

 
Vinylová podlaha v koupelně je boží! Poznejte její největší výhody

Vinylová podlaha v koupelně je boží! Poznejte její největší výhody

vyšlo 7.10.2021

Koupelna představuje velmi specifické prostředí, které klade na podlahy vysoké nároky. Dříve jsme bývali omezeni na klasickou dlažbu, která působí chladně a může se snadno poškodit nebo na nepříliš estetické linoleum. Dnes už ale máte na výběr mnohem příjemnější materiál, kterým je vinyl. Vinylové podlahy do koupelny vás překvapí v mnoha ohledech.

 
Moderní trendy v obkladech pro váš domov

Moderní trendy v obkladech pro váš domov

vyšlo 29.9.2021

Ať už plánujete rekonstrukci nebo stavbu nového domu, neobejdete se bez plánování koupelny, terasy a k tomu i designového obkladu. I při lepení obkladů a dlažeb existují zažité postupy, které v dnešní době již nemusí být nejlepším řešením z důvodu vývoje kvalitnějších materiálů. To nám otevírá dveře do nových neomezených designových možností.

 
Nezbytnosti do obývacího pokoje, které musíte mít

Nezbytnosti do obývacího pokoje, které musíte mít

vyšlo 24.8.2021

Toužíte po obývacím pokoji, který bude útulný, vkusný, elegantní, prostorný a moderní? Poradíme vám, které kousky by v něm rozhodně neměly chybět.

 
Moderní vinylové podlahy umožní pohodový život

Moderní vinylové podlahy umožní pohodový život

vyšlo 7.7.2021

Vinylová podlaha je jedna z variant podlahové krytiny, která přichází v úvahu při budování vašeho domova. Má spoustu předností, proto si získává stále větší oblibu.

 
Jak na koupelnu snů

Jak na koupelnu snů

vyšlo 24.6.2021

Vytvořit koupelnu, která bude splněným snem a dokonale splňovat všechny vaše požadavky, je dnes hračka. Na trhu je celá řada koupelnových obkladů, dlažeb i koupelnového vybavení – vše dokáže splnit i ty nejnáročnější představy.

 
Dvě dlažby, ale jeden krásný design. Na terase i v obýváku

Dvě dlažby, ale jeden krásný design. Na terase i v obýváku

vyšlo 10.6.2021

Vypadají naprosto stejně, ale přece jsou jiné. Liší se pouze tloušťkou a způsobem pokládky. Řeč je o keramických dlažbách do interiéru a exteriéru. Líbil by se vám v obývacím pokoji a na terase nebo v ložnici a na balkoně jeden design dlažby?

 
Originální terasa rodinného domu, kterou si zamilujete

Originální terasa rodinného domu, kterou si zamilujete

vyšlo 9.6.2021

Terasa již neodmyslitelně patří ke každému modernímu domu. Přes léto je to střebod veškerého dění, kde se setkává rodina a přátelé u dobrého jídla, drinku nebo k společnému odpočinku. Zařiďte si dokonalou terasu, kde se budete cítit jako v obývacím pokoji, i vy. My vám přinášíme tipy, jak takovou terasu snů realizovat.

 
Dlažba kolem bazénu musí být především bezpečná

Dlažba kolem bazénu musí být především bezpečná

vyšlo 10.5.2021

U dlažby kolem bazénu musíme kromě estetického hlediska sledovat hlavně bezpečnost. Dlažba by měla být protiskluzová, aby se omezila možnost uklouznutí nebo smyku za mokra. Nabízí se klasická betonová dlažba, ale velmi oblíbené a na pohled atraktivní jsou i velkoformátové porcelánové dlaždice.

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
Den Braven Duo flex

Reklama

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

LEVITUJÍCÍ POSTEL

Levitující konstrukce je u postele velmi oblíbená. U levitující postele je noha, skrytá a proto se při vstávání nekopnete.

 

TRUHLÍKY A KVĚTINÁČE

Truhlík či květináč je skvělou volbou pro nadšené zahrádkáře. Mohou si s ním vyzdobit své zahrady, balkony nebo terasy. Vyvýšený zahradní truhlík je ideální pro pěstování různých oblíbených květin a rostlin.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

DLAŽBA, KTERÁ OKOUZLÍ VAŠI ZAHRADU

S jarem přichází touha trávit více času na terase a zahradě. Nechte se inspirovat krásnou dlažbou, dlaždicemi, ploty a prvky zahradní architektury Semmelrock a splňte si sen o krásné zahradě.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Anhydritové a lité betonové podlahy

Provádíme lité betonové, anhydritové a cementové podlahy po celé ČR, včetně tepelné a kročejové izolace a podlahového topení - elektrického i teplovodního.

České vinylové podlahy

Fatra, a.s. je tradičním českým výrobcem vinylových podlahových krytin. Široký sortiment podlah doplňují podlahové lišty, schodišťové hrany či svařovací šňůry.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.